De gamle grekerne trodde at gudene bodde på toppen av et fjell kalt Olympus, styrt av tordenguden Zevs. Han hersker også over spilleautomaten Gates of Olympus fra Pragmatic Play, hvor han svever til høyre for hjulene og slenger ut kuler med gullvinger med mektige multiplikatorer på 2x til 500x.

Hos Casumo liker vi å feire de mest populære spillene, våre gledesspredere, våre fanfavoritter rett og slett. Enten det er en gammel hit eller en helt ny, så lenge det er et spill som spillerne våre elsker like mye som oss, inkluderer vi det i denne populære spillserien. Gates of Olympus er det 12. innlegget og 1 års markering av vår serie om våre mest populære spill! Se nedenfor for en liste over alle spillene vi har fremhevet det siste året.

Gates of Olympus fra Pragmatic Play – funksjoner

Gevinster på Gates of Olympus

I stedet for tradisjonelle gevinstlinjer har denne 6×5-spilleautomaten Cluster Pays; minimum åtte like symboler hvor som helst på hjulene vil tilsvare en gevinst. Spilleautomaten har også en Tumbling Reels-mekanisme: symboler fra hver vinnende klynge forsvinner i en spiral av gyldne gnister for å erstattes med nye symboler uten at du trenger å trykke på spinn-knappen. Dette fortsetter til det ikke er flere vinnerklynger.

Multiplikatorer i Gates of Olympus

Som nevnt ovenfor kommer en av de mest interessante funksjonene til denne spilleautomaten fra Pragmatic Play i form av gullvingede kuler som lander på et av hjulene med potensial til å multiplisere gevinster fra 2x-500x. Hvis kulen lander på et spinn med en gevinst, vil gevinsten multipliseres med kulens tilfeldige verdi. Du vil ikke gå glipp av det når en multiplikator lander – Zevs vil heve lynet på en dramatisk måte for å varsle deg.

Gratisspinn på Mount Olympus

Land fire eller flere Zevs-scattere for å multiplisere innsatsen din med 3x-100x og utløse 15 gratisspinn med økende multiplikatorer. Land ytterligere tre scattere under gratisspinn for fem til, med potensialet for ubegrensede re-triggere med multiplikatorer som kombinerer for flere og mer kraftfulle gevinster.

Demoversjon av Gates of Olympus

Prøv en gratisversjon av Gates of Olympus før du spiller med ekte penger. Gameplay og odds samsvarer direkte med versjonen hvor du spiller med ekte penger. Casumo tilbyr en demoversjon av Gates of Olympus på spillsiden, sammen med mer informasjon om spilleautomaten og hvor du kan registrere deg for å spille for ekte penger.

Mest populære spilleautomater-serien fyller ett år

Som nevnt ovenfor, er dette det tolvte innlegget av serien om våre mest populære spilleautomater som vi har publisert i 1 år nå. Takk for at du leser! Vi er veldig glade for den flotte responsen de har fått så langt og ser frem til å holde kunnskapen ved like. Her er innleggene fra det siste året samlet på ett sted for deg å lese:

Book of Dead
Razor Shark
Jammin’ Jars
Ramses Book
Fire Joker
Reactoonz
Fruit Warp
Who Wants to Be a Millionaire
Big Bass Bonanza
Dazzle Me
Crazy Time

 

18+ | Please gamble responsibly | T&Cs apply | rgf.org.mt

Welcome bonuses to all new players

100% bonus up to €300 and 20 free spins

Sign up

18+. The welcome bonus contains 20 free spins in Book of Dead and 100% bonus (up to €300). Bonuses must be wagered 30 times. Play responsibly • rgf.org.mtT&Cs apply