koi princess free spins bonus

Koi Princess rör om i spelgrytan med finfina features

För en tid sedan hade vi megaskoj med Japanutmaningen på Casumo. Orienten kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan, så är det bara. Just därför är vi så glada att Netent delar vår entusiasm. För hur galen är inte deras nya slot!? Vi fick den stora förmånen att testa spelet i förväg och kan härmed dela med oss av våra insikter om hur det ser ut, känns, smakar, luktar….och hur det får huvudet att fullkomligt snurra. Vi spelälskare är vana vid många smaskigheter när det kommer till free spins och bonusfunktioner, men Koi Princess kliver in som en riktig feature-kanon och är något utöver det vanliga. Lyssna på det här bara.

Koi Princess har fyra olika random features som kan triggas igång närsomhelst.

  • 5-Hit: Ger dig ett spinn med en garanterad 5-symbolsvinst. Hur mycket du vinner beror på symbolen, som är slumpmässig såklart.
  • Random wilds: Du får ett spinn med 4 till 9 wild-symboler som placeras slumpmässigt på hjulen.
  • Wild reels: Ger dig ett spinn där från 2 upp till alla 5 hjul täcks med endast wild-symboler.
  • Bonusaktivering: Du får ett spinn där 3 bonussymboler presenteras och du belönas med en bonus-feature.

Var detta klasklart? Hmm, vänta bara, finesserna fortsätter komma. Så vad är alla dessa bonus-features då?

  • Sure win: Ger dig 10 free spins där vinsten för varje spinn är minst lika stor som den störta vinsten såhär långt under free spins-rundan. Varje gång du överskrider den summan får du ett extra gratisspinn.
  • Wild reels: Ger dig 10 free spins där från 1 till 5 hjul är täckta endast med wild-symboler.
  • Coin win: Ger dig en direkt myntvinstbelöning. Vinstsumman är aktuellt bet multiplicerat med en slumpmässig multiplikator.
  • Bonus wheel: Här kan du både vinna mynt och aktivera något av free spins-funktionerna beroende på hjulets resultat.

koi princess bouns wheel
Det är alltså nästan lika enkelt som relativitetsteorin. Och psst psst, här kommer ett proffstips: aktivera bonusbet-knappen så dubblar du dina chanser att få spela med dessa funktioner. Koi Princess släpps den 24 november och funkar fint både i mobilen och på datorn. Vem vet, du kanske till och med får flyga till Japan på en fantastisk resa? Wooow. Mer info kommer snart…

Welcome bonuses to all new players

100% bonus up to €300 and 20 free spins

Sign up

18+. The welcome bonus contains 20 free spins in Book of Dead and 100% bonus (up to €300). Bonuses must be wagered 30 times. Play responsibly • rgf.org.mtT&Cs apply