Spilleautomaten Dazzle Me sin tur i søkelyset

Serien om populære spilleautomater: Dazzle Me fra NetEnt

Dazzle Me har vært en populær spilleautomat i syv år nå, og har aldri sluttet å glede spillere siden lanseringen i 2015. Den skilte seg tidlig fra mengden med sin unike hjulstruktur i en 3x3x4x4x5 kombinasjon, noe som tillater hele 76 gevinstlinjer, og vi snakker ikke engang om Megaways-versjonen (selv om vi vil nedenfor!).

Hos Casumo liker vi å sette av litt tid til å feire de mest populære spillene våre, spillene som underholder og har blitt favoritter blant spillerne. Enten det er en gammel klassiker eller en splitter ny, så lenge det er et spill som spillerne våre elsker like mye som oss, vil vi inkludere den i serien. Dazzle Me er den 10. spilleautomaten som blir fremhevet i serien om våre mest populære automater. Du kan også lære om store navn som Book of Dead, Big Bass Bonanza og Fire Joker.

Dazzle Me Gameplay

Dazzle Me har relativt lav volatilitet, lav varians og en maksimal gevinst på litt mindre enn 800x din totale innsats. Med trefffrekvens i underkant av 20%, kan du forvente å få en gevinst på minst én av spilleautomatens 76 gevinstlinjer én av hvert femte spinn, i gjennomsnitt.

Symbolene i Dazzle Me

De vanlige symbolene i denne spilleautomaten er edelstener i forskjellige farger satt mot en perlehvit bakgrunn, nesten som om de er utstilt hos gullsmeden. Utrolig enkelt, husk at i dette spillet skinner diamantene sterkt. Diamanten fungerer nemlig som wild, og siden denne spilleautomaten har Wild Reels, er diamanter alles beste venn. Lucky 7 er det mest lukrative symbolet, og betaler opptil 10 ganger innsatsen din hvis du får 5 på en gevinstlinje.

Land tre eller flere gratisspinn-symboler for å utløse bonusfunksjonen.

Bonusfunksjonene i Dazzle Me

Wild Reels

Utløst tilfeldig under grunnspillet, dekker Wild Reels 1-5 hjul med Diamond Wilds. Det er unødvendig å si at det å ha hele hjul dekket av bling kan føre til noen gevinster med høy karat.

Gratisspinn med Linked Reels

Alle gratisspinn har Linked Reels, så hjul 1 og 2 er koblet sammen, det samme er hjul 3 og 4. Dette betyr at hvis den siste raden på hjul 3 har en blå safir, så har hjul 4 garantert en blå safir også. Så der har du det, folkens. De beste tingene i livet er gratis, men hvis de kommer med koblede hjul, er det enda bedre.

Dazzle Me Megaways

Som med mange andre flotte spilleautomater, fikk Dazzle Me en Megaways-makeover til fansens store forventning. Den nye Megaways-versjonen av den originale spilleautomaten Dazzle Me har seks skred-hjul og tilbyr opptil 99 225 ways-to-win når disse har full kapasitet. Maksgevinsten er ganske mye høyere enn originalen, med 50 000 ganger innsatsen din.

Det er noe lavere RTP enn originalen og ligger på 96.1%, som er gjennomsnittet for Megaways-spilleautomater. Den nyere versjonen har forlatt Linked Reels og tilbyr i stedet Dazzling Wild Reels hvor hele hjul er dekket av Diamond Wilds og utvides med hver vinnende kombinasjon.

Spill Dazzle Me fra NetEnt

Du kan spille Dazzle Me og Dazzle Me Megaways hos Casumo gratis eller for ekte penger ved å registrere deg for en ny konto.

18+ | Please gamble responsibly | T&Cs apply | rgf.org.mt

Welcome bonuses to all new players

100% bonus up to €300 and 20 free spins

Sign up

18+. The welcome bonus contains 20 free spins in Book of Dead and 100% bonus (up to €300). Bonuses must be wagered 30 times. Play responsibly • rgf.org.mtT&Cs apply