Di de los muertos slots

Oppdag noen av de beste El Dìa de Muertos-automatene hos Casumo

De beste El Día de Muertos-automatene hos Casumo

El Día de Muertos, eller de dødes dag på norsk er en meksikansk høytid som feires over hele Mexico (og av mennesker med meksikanske aner overalt i verden så klart). I meksikansk kultur blir døden sett på som en naturlig del av den menneskelige syklusen. El Día de Muertos er ikke en trist dag, men en feiringsdag fordi deres nærmeste “våkner“ (ved å tenke på dem) og feirer “med dem“.

For å feire denne spesielle dagen, har vi valgt ut noen av de beste El Día de Muertos-automatene som er tilgjengelig på Casumo. Hvert spill har et lystig mariachi-band, masse hodeskaller og eksplosive farger! Du finner spillbeskrivelsene nedenfor. Ser du noe du liker, prøv de ut.

Gjør deg klar til å riste skjelettet

Det er på tide å øve på dine mariachi-ferdigheter. Dans, syng, tenk på dine nærmeste og ta en titt på utvalget av de beste El Día de Muertos-automatene vi har tilgjengelig. Finn frem maracasene og kjør i gang!

Esqueleto Explosivo

El Día de Muertos - Esqueleto Explosivo Gameplay Screenshot

Esqueleto Explosivo er en automat med 5 hjul og 17 gevinstlinjer laget av Thunderkick. Spillet tilbyr eksploderende wilds og fallende symboler. Istedenfor tradisjonelle hjul, har Esqueleto Explosivo fargerike hodeskaller som dropper på Enrico Mortis og hans mariachi-band.

Hvis hodeskallene ikke former vinnerkombinasjoner, vil de falle på gulvet for å gjøre plass til 15 nye hodeskaller. Klarer du å forme en vinnerkombinasjon, vil symbolene forsvinne og bli erstattet med nye. Multiplikatoren kan potensielt gå opptil 32x for påfølgende gevinster. Automaten har også en explosivo-wild som sprenger symboler i nærheten av den for å gi deg nye muligheter til å vinne gevinster.

Bli med Enrico og bandet hans

Esqueleto Explosivo 2

El Día de Muertos - Esqueleto Explosivo 2 Gameplay Screenshot

Enrico Mortis og hans mariachi-band The Boners er tilbake i Esqueleto Explosivo 2! Det ser ikke ut som de har stoppet å feire El Día de Muertos, og de feirer videre med masse multiplikatorer, Explosivo-wilds og et bonusspill med gratisspinn. De stemningsfulle melodiene fra de litt dystre, men likevel blide gatemusikantene gjør den perfekte bakgrunnsmusikken til denne morsomme automaten.

Den tilbyr 99 betalingsmåter med et gevinstpotensial på 5000 x innsats. Bonusspillet utløses ved 3 eller flere scattere. Hodeskaller faller ovenfra og de som former vinnerkombinasjoner forsvinner og blir erstattet med nye som gir nye sjanser til gevinster. En multiplikator øker for hver gevinst opptil 32x i grunnspillet, og 64x i bonusspillet.

¡Ándale, ándale!

Grim Muerto

El Día de Muertos - grim muerto screenshot.

Grim Muerto er en automat fra Play ‘N GO med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og et meksikansk mariachi-band. De har noen (døds-)kjekke medlemmer som trekkspilleren Amador, trompetisten Tauro, spelemannen Fernando og Vincente på vihuela. I grunnspillet er 1 hjul markert. Hvis gitar-wild lander, dupliseres det for å erstatte andre symboler på hjulet.

Det er også en gratisspinn-funksjon hvor du kan få ubegrenset med gratisspinn. Stearinlys-symbolet kan også gi mer gratisspinn. Et av mariachi-bandmedlemmene blir en ekstra wild med opptil 5 hjul fremhevet, der wild eller ekstra Wild vil duplisere og ta over hele hjulet. Gevinster opptil 2,500 x innsats kan bli vunnet på hvert spinn.

Snurr rundt med Grim Muerto

Esqueleto Mariachi

El Día de Muertos - Esqueleto-Mariachi Gameplay Screenshot

Esqueleto Mariachi er en automat fra Red Tiger Gaming med 5 hjul og 40 gevinstlinjer. Spillet kommer med 3 tilfeldige mariachi-funksjoner som kan gi deg ekstra wilds, symbol blast og nudges. På høyre side av hjulene finner du 3 dører hvor 3 skjelett mariachi-musikere kan dukke opp.

De kommer tilfeldig og kan gi deg noe ekstra. The Guitarrista-funksjonen spiller på gitaren for å lokke frem ekstra wilds. The Trompetista-funksjonen sprenger symboler av hjulene, og nye symboler erstatter dem. Det maracas-spillende skjelettet fra Maraquero-funksjonen nudger hjulene vertikalt og horisontalt for å skape nye vinnerkombinasjoner.

La oss lage litt musikk!

(alle de ovennevnte spillene kan spilles på stasjonære og alle mobile enheter)

Kom du over noen spilluttrykk du ikke er helt kjent med? Ikke noe problem, ta en titt på vår Casumos guide til spilleautomater på nett, fra A-Å. Her kan du lese om de mest vanlige funksjonene og utrykkene.

Klar for å feire El Día de Muertos?

Hvis du er klar til å riste maracasene etter å ha lest om El Día de Muertos-automatene våre, behøver du bare å logge inn på kontoen din (eller registrere en gratis konto) og finne din favoritt El Día de Muertos-automat i vår spillmeny.


18+ | Vennligst spill ansvarlig | Betingelser gjelder | www.hjelpelinjen.no

18+ | Vennligst spill ansvarlig | Regler og vilkår gjelder | www.hjelpelinjen.no
Odds: Alle odds kan endres.

Velkomsttilbud til alle nye spillere

100 gratisspinn og opptil 5000 kr i bonus

Registrer deg

18+. Bare nye kunder. Registrering kreves. 100% innskuddsbonus opptil 5 000 kr . Minsteinnskudd 100 kr. 100 gratisspinn på Fire Joker ved innskudd (20 per dag i 5 dager). 30x omsetningskrav gjelder for innskudd, bonus og gevinster fra gratisspinn. Spill ansvarlig • hjelpelinjen.no • Regler og vilkår