|CLUEDO Spinning Detectives|Glorious Empire|Golden jungle|Huangdi

Flere spill, mer moro på casumo.com

Ny uke, nye spill. Ja, spill! Vi har over 400 av dem, men hver uke legger vi til flere. Når alt kommer til alt handler det om å ha det moro ikke sant? Sant?! Og når man vil ha det moro er det superdupermegakult å ha så mange spill som mulig. Det er den eneste måten å tilintetgjøre kjedsomhet på og å tvinge vekk den dødelige kraften som har invadert casumo universet.

Her kommer en oppdatering på de nyeste spillene vi har gjort tilgjengelig for deg på casumo.com de siste to ukene:

 

Troll Hunters

 

Troll hunters

Vinteren er her og det er også trolljegerne som jakter på troll i de snøfylte fjellene. Få 3 eller flere like symboler vannrett eller loddrett hvor som helst på brettet, og se dem deretter eksplodere mens de premierer deg. Trollet blir avslørt i løpet av bonusrunden, mens han erstatter jegerne og fryser alle symbolene. Åh, trollet kan brøle. Altså, brøle høyt. Bare en advarsel. La oss jakte noen troll.

 

Glorious Empire

 

Glorious Empire

Gjør plass for romerne i Glorious Empire, et spill som tar deg tilbake til antikkens Roma med sine templer, gladiatorer, forgylte vogner og vakre gudinner. Glorious Empire betaler begge veier, og tilbyr en gratisspinn-funksjon der du kan få opptil 15 gratisspinn med sticky wilds. Lenge leve Caesar. Til arenaen!

 

Huangdi, The Yellow Emperor

 

Huangdi, the yellow emperor

Reis 5000 år tilbake i tid og hjelp den legendariske helten med å erobre Ni-Li stammen og bring fred til det gamle kinesiske riket i dette orientalsk-inspirerte spillet med 5 hjul og 25 gevinstlinjer. Ekspanderende stablede symboler, en gratisspinn funksjon og Dragon wilds vil hjelpe deg i din heroiske reise, det samme vil symboler som: medisinbokser, Huangdis sverd og Huangdi selv. Spill Huangdi, The Yellow Emperor nå.

 

Life of Riches

 

Life of Riches

Jetfly, raske biler og super yachts er alle en del av dette spillet. Spenn deg fast og fyk gjennom rikdommens land med wildsymboler, multiplikatorer og stablede symboler. Vinn gratisspinn der alle gevinster blir doblet og wildsymbolene kommer som stablede symboler.  Prøv Life of Riches.

 

Immortal Romance

 

Immortal Romance

Datamaskinens mørke fortelling om kjærlighet, vampyrisme og intriger er nå tilgjengelig på mobilen. Spinn til med litt overnaturlig romantikk og hjelp Amber, Troy, Michael og Sarah å finne ut av hvilken historier som er gode og hvilken som er dårlige. Spill i vei.

Det var alt folkens

For denne gangen altså. Vi legger stadig til nye fantastiske spill, hver uke, hele året, fordi vi ikke kan slutte å slåss mot kjedsomheten. Tross alt kan du ikke sette en stopper for det å ville ha det gøy. Hvorfor ikke prøve noen av våre nyeste spillene på casumo.com?

Har du noen favorittspill som vi ikke har hos Casumo? Legg igjen en kommentar under, så skal vi se hva vi kan gjøre med det.

Velkomsttilbud til alle nye spillere

100 gratisspinn og opptil 5000 kr i bonus

Registrer deg

18+. Bare nye kunder. Registrering kreves. 100% innskuddsbonus opptil 5 000 kr . Minsteinnskudd 100 kr. 100 gratisspinn på Fire Joker ved innskudd (20 per dag i 5 dager). 30x omsetningskrav gjelder for innskudd, bonus og gevinster fra gratisspinn. Spill ansvarlig • hjelpelinjen.no • Regler og vilkår