Jackpot winner super lucky frog

Super Lucky Frog kvekker €34 175,53 etter å ha satset €5

Alle vet at frosk = flaks. Det vet du vell? Frosker kan spå været, kurere sykdommer og ikke minst bringe lykke. Så har vi den spesielle typen frosken, den heldigste av de alle.
De er sjeldne og ekstremt sjenerte (Hysj, vi har noen her hos Casumo, men ikke fortell det til noen). De spesielle froskene kan gjøre det utrolige!

Du må bare være rask nok til å fange en kysse den, så kan den bli ditt livs store kjærlighet …eller så kan den gi deg den utrolige jackpotten. Det er nettopp det som skjedde med vår gode venn fra Finland. Han spilte Super Lucky Frog og etter tre minutter traff han jackpotten. €34 175 rikere. Boom!

Å spille Super Lucky Frog er en avslappende opplevelse. Lyden av naturen og i bakgrunnen lokker frem lubbne og lykkelige ekorn, fargerike sommerfugler, marihøner og snegler. I denne skogen vil du med stor sannsynlighet møte Wild Elves og Scatter Faeries, i tillegg til gnomer, enhjørninger, griffins og de Super Lucky Frogs som åpner døren til 3 utrolige progressive jackpots – the Froggy, the Lucky og the Super.

Du skal ikke prøve å fange en super lucky frog eller tre selv? Prøv magien!

18+ | Vennligst spill ansvarlig | Regler og vilkår gjelder | www.hjelpelinjen.no
Odds: Alle odds kan endres.

Velkomsttilbud til alle nye spillere

100 gratisspinn og opptil 5000 kr i bonus

Registrer deg

18+. Bare nye kunder. Registrering kreves. 100% innskuddsbonus opptil 5 000 kr . Minsteinnskudd 100 kr. 100 gratisspinn på Fire Joker ved innskudd (20 per dag i 5 dager). 30x omsetningskrav gjelder for innskudd, bonus og gevinster fra gratisspinn. Spill ansvarlig • hjelpelinjen.no • Regler og vilkår